Hvad kan du gøre?

Når du sammen med dit barn vælger at aktivt tilmelde dit barn til et eller flere forløb, så anbefaler vi at I bruger tid sammen på at lære vores side at kende. I kan vælge at tage eller følge forløb uden direkte kontakt med en underviser. Eller I kan vælge forløb med kontakt eller feedback. Alt afhængig af hvad I vælger anbefaler vi at I holder styr på underviserens instruktioner - enten så I kan gennemgå opgaverne derhjemme selv eller hvis der er deadlines på opgaver eller andet der skal gøres for at underviseren kan reagere på de opgaver dit barn arbejder med og afleverer. Vores forløb er forskellige sat op - så husk at læse op på indholdet af hvert enkelt forløb før I påbegynder det. Vi glæder os til at se jer ombord.