Udvid din viden

dyk ned i lige præcis det du vil

Vi vil først og fremmest slå fast, at vi ikke er en skole. Derfor er du kun forpligtet overfor dig selv. Det gælder når du tager forløb, vælger at tage en 'eksamen' eller har lavet en aftale med en underviser. Den forpligtelse - overfor dig selv - er oftest den største motivation til at gennemføre noget. Også online forløb. God fornøjelse - vi glæder os til at følge dig.
Hvem står bag?

Tanker bag

Vi forstår at alle lærer forskelligt. Derfor udvikler vi hele tiden nye læringsredskaber. Nogle fag har video, andre har en quiz eller flere, nogle har tekst andre har ikke. Plads til forskellighed giver pladsen til at lære. Fordi der er mange veje til læring.

 • Godkendte undervisere med erfaring og lysten til at undervise online

 • Selvstudie eller direkte kontakt med underviser

 • Tag kun de fag som du har brug for - i dit tempo

Flere tanker

Læring, tiden og dig

 • Læring

  Vi tror på, at vi som mennesker lærer bedst når vi er motiverede for den læring vi præsenteres for. Derfor skaber vi materialer og forløb, som du kan vælge at deltage i når du er motiveret. Har du ønsker om fag eller emner, som vi (endnu) ikke har på siden, så lad os gerne høre dem.

 • Tiden og dig

  Når du vælger at deltage i et forløb, så er det helt op til dig selv, hvornår du studerer. Du kan vælge at være i direkte kontakt med underviser, her arrangerer I tiden sammen. Vi vil dog anbefale, at du beslutter dig for, hvornår du vil være færdig når du starter.

 • Alene eller sammen

  Du kan vælge at tage forløbene alene eller sammen med mor og far. Du kan altid komme i kontakt med os, hvis du har nogen spørgsmål, forslag eller andet du mener vi skal høre. Vi lægger gerne øre til og glæder os til at høre fra dig.