Vil du være underviser?

Så send os en mail - vi glæder os til at høre fra dig.

Kan du dele din viden med elever i alderen +5 og og til ungdomsuddannelsesalderen?                                                                                Og kan du gøre det online?   Så kom med ombord fra start af - vi glæder os til at høre fra dig - mail os på info@skolenonline.dk
Læs mere om krav til undervisere

Bliv underviser hos os

Hos Skolen Online ønsker vi at samle super engagerede undervisere og materialeudviklere særligt inden for grundskolens og ungdomsuddannelsernes fag. 

Hver underviser bidrager med et eller flere forløb eller materialer inden for deres fagområder. De brænder for områderne, er dygtige formidlere og ønsker at skabe rammer for læring for børn og unge. 

Vi søger altid kvalificerede undervisere. Undervisere som har en vision og passion for at lave online (og offline) materiale og dermed dele deres viden med børn og unge både inden og udenfor landets grænser. Det er intet krav at du laver videoforløb, du kan nøjes med at levere og udvikle digitale materialer og produkter.

Som underviser/instruktør på Skolen Online bliver du tilknyttet et stærkt team af undervisere fra hele verden. Du bliver profileret blandt de førende online undervisere til børn og unge og får dertil en ekstra indtægt - alt sammen mens du hjælper børn, unge og de voksne omkring dem med at nå deres ønskede faglige læringsmål. 

Hvis du er lærer, underviser, lærerstuderende, specialist eller har anden relevant erfaring inden for fagfelterne i grundskolerne og ungdomsuddannelserne og har lyst til at formidle det bredt, ser vi frem til at høre fra dig.


Hvad kan du lave?

  • Materiale udvikler u/kontakt

    Hvis du udelukkende ønsker at udvikle materiale til videresalg og du ikke har tid til den direkte kontakt med børn, unge, forældre etc. så tilknyttes du som materialeudvikler basis royaltykontakt

  • Underviser og udvikler

    Har du tid til at være i kontakt med de studerende. Enten via feedback på opgaver, samtale via video eller offline til faglige og sociale sammenhænge, så tilknyttes du på underviser/udvikler kontakt

  • Materialegodkender

    Vi bruger undervisere eller materialeudviklere til at udfylde rollen som materialegodkender. Kan du sikre at alle forløb, produkter og ydelser er gennemførte og lever op til vores kvalitetskrav, så kan du søge om at blive materialegodkender.